Följ Preem

Start för Lysekil Women's Match i Lysekil

Nyhet   •   Aug 06, 2018 09:56 CEST

Lysekil Women’s Match är inte bara en unik matchracingregatta för världens bästa seglare. Det är också en folkfest där besökarna får uppleva fantastisk mat, underhållning och massor av spännande aktiviteter i evenemangsområdet - och det är gratis inträde till allt!

- För oss på Preem är det viktigt att vara med och stötta ett lokalt arrangemang och ge tillbaka lite till Lysekil där vi har så många anställda, säger Petter Holland, VD på Preem. Vi får också möjlighet att berätta om vår verksamhet och väcka intresse bland framtidens medarbetare. 

Som största privata arbetsgivare i kommunen är Preem en viktig del av samhället – och ett levande samhälle är en förutsättning för att företaget ska kunna driva Norden största raffinaderi. 

Preem finns på plats med monter i evenemangsområdet. Där kan besökarna bland annat besöka Preemraff Lysekil, både med buss och med hjälp av med VR-teknik, och få fina erbjudanden på våra stationer. Barnen kan bli strandstädarhjältar och i vår foodtruck finns gott kaffe, bullar och korv - alla intäkter går till organisationen Ren och attraktiv kust i Bohuslän. 

Som vanligt bjuder Preem även på gratiskonserter, på scen i år finns Sabina Ddumba, Ebbot and the Indigo Children och Sean Banan! 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://preem.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.